Pro

Wil jij met je hond werken aan een fijne en stabiele basis? Kies dan voor ons professionele trainingsprogramma.

Onze filosofie en aanbod

Vind jij gehoorzaamheid belangrijk of wil je een stapje verder zetten met je hond, alles is mogelijk. Wij trainen vanuit een filosofie die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. We willen dat de hond niet werkt voor een snoepje of een aai over zijn bol, maar omdat hij graag wil samenwerken met jou!

In de basistraining leren wij je onze filosofie en werken we aan de basisprincipes en basis gehoorzaamheid van jouw hond en hoe jij deze basisprincipes toepast in het dagelijks leven in relatie tot jouw hond. Vervolgens zijn we in de gevorderden training een stapje verder gegaan. Namelijk aan de lijn lopen en afleidingen toevoegen. De hond heeft geleerd een langere tijd commando te houden.

Heb jij na het volgen van onze basis & gevorderden training de smaak te pakken en wil jij nog een stap verder. Dan is onze PRO training een goede keus.

Wat ga je leren?

Op onze basis en gevorderden training heb je je hond een een aantal basisvaardigheden en commando’s geleerd zoals zit, af, plaats, naast/volg/voet, aan de riem meelopen. Ook hebben we gewerkt met aan de lijn lopen en het toevoegen van afleidingen. Je hond heeft geleerd om langere tijd commando te houden en we zijn met de honden de stad in geweest.

Tijdens onze PRO training werken we aan dezelfde aspecten omdat dit ontzettend belangrijk is voor een fijne relatie met je hond. Vervolgens gaan we een stapje verder we gaan meer afwisseling toevoegen aan het training. Dus de hond van kant laten wisselen, afleiding toevoegen, langere periode laten volgen en commando’s op afstand toevoegen. Zodat je hond ook leert om op afstand commando’s op te volgen.

De gevorderden training bestaat uit  6 lessen op locatie in Houten.

De basistraining is te volgen in twee varianten

PRO – Groep

In deze training ga je samen met één tot maximaal vijf andere cursisten aan de slag met de training. Het mooie van deze training is dat je samen met je hond ook leert werken in aanwezigheid van een andere hond en het biedt een mooie bijdrage aan het socialiseren. Dit alles op een kleinschalige manier.

De prijs van deze training is €279,95.

PRO – Privé

Dit betreft een 1-op-1 training waarbij er 100% aandacht is voor jou en jouw pup of volwassen hond.

De prijs van deze training is €750.

Veelgestelde vragen

Ik heb al elders een puppy of gehoorzaamheid training gevolgd, moet ik dan ook eerst jullie basis & gevorderden training volgen voordat ik kan starten met de PRO training?
Ja, dit is belangrijk omdat we in de basistraining aandacht besteden aan onze filosofie op het trainen en werken met je hond. In de praktijk zien we dat dit vaak afwijkt van wat er in andere hondentrainingen geleerd wordt.

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is geschikt voor zowel puberende- als volwassen honden die bij ons de basis en gevorderden training al hebben gevolgd.

Kan ik na de PRO training ook nog een vervolgtraining volgen?
Jazeker! Heb je na het volgen van ons trainingsprogramma de smaak te pakken en vindt je het leuk om te blijven werken met je hond? Dan is ons abonnement voor groepstrainingen erg geschikt.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Vraag vandaag nog een gratis intake aan via deze link!