Gevorderd

Wil jij met je hond werken aan een fijne en stabiele basis? Kies dan voor ons professionele trainingsprogramma.

Onze filosofie en aanbod

Vind jij gehoorzaamheid belangrijk of wil je een stapje verder zetten met je hond, alles is mogelijk. Wij trainen vanuit een filosofie die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. We willen dat de hond niet werkt voor een snoepje of een aai over zijn bol, maar omdat hij graag wil samenwerken met jou!

In de basistraining leren wij je onze filosofie en werken we aan de basisprincipes en basis gehoorzaamheid van jouw hond en hoe jij deze basisprincipes toepast in het dagelijks leven in relatie tot jouw hond. Heb jij na het volgen van onze basistraining de smaak te pakken en wil jij nog een stap verder. Dan is onze gevorderden training een goede keus.

Wat ga je leren?

Op onze basistraining heb je je hond een een aantal basisvaardigheden en commando’s geleerd zoals zit, af, plaats, naast/volg/voet, aan de riem meelopen.

Tijdens onze gevorderden training werken we aan dezelfde aspecten omdat dit ontzettend belangrijk is voor een fijne relatie met je hond. Vervolgens gaan we een stapje verder. Namelijk aan de lijn lopen en afleidingen toevoegen. De hond leert tijdens deze training een langere tijd commando houden. Wat ook ontzettend tof is, is dat we samen met de honden de stad in gaan.

De gevorderden training bestaat uit 6 lessen op locatie in Houten.

De basistraining is te volgen in twee varianten

Gevorderden – Groep

In deze training ga je samen met één tot maximaal vijf andere cursisten aan de slag met de training. Het mooie van deze training is dat je samen met je hond ook leert werken in aanwezigheid van een andere hond en het biedt een mooie bijdrage aan het socialiseren. Dit alles op een kleinschalige manier.

De prijs van deze training is €279,95.

Gevorderden – Privé

Dit betreft een 1-op-1 training waarbij er 100% aandacht is voor jou en jouw pup of volwassen hond.

De prijs van deze training is €750.

Veelgestelde vragen

Ik heb al elders een puppy of gehoorzaamheid training gevolgd, moet ik dan ook eerst jullie basistraining volgen voordat ik kan starten met de gevorderden training?
Ja, dit is belangrijk omdat we in de basistraining aandacht besteden aan onze filosofie op het trainen en werken met je hond. In de praktijk zien we dat dit vaak afwijkt van wat er in andere hondentrainingen geleerd wordt.

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is geschikt voor zowel puberende- als volwassen honden die bij ons de basistraining al hebben gevolgd.

Kan ik na de gevorderden training ook nog een vervolgtraining volgen?
Jazeker! Je kunt na het volgen van de basistraining verder met onze PRO training. Heb je daarna de smaak te pakken en vindt je het leuk om te blijven werken met je hond? Dan is ons abonnement voor groepstrainingen erg geschikt.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Vraag vandaag nog een gratis intake aan via deze link!