Gratis Proefwandeling bij EHBHond Eindhoven!

Spelen, leren en socialiseren: honden kunnen hond zijn.
Jouw hond is welkom in onze roedel.

Vraag hier jouw GRATIS Proefwandeling aan

  UITLAATGEBIED

  Eindhoven

  JOUW HOND

  Naam hond

  Is de hond sociaal met andere honden?

  JaNeeWeet ik niet

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Voorkeursdag voor uitlaten?

  Wij nemen vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

  This is how we do it….

  Over onze uitlaatservice

   Je wil jouw hond, ook als je aan het werk bent, het BESTE gunnen door hem te laten wandelen. Het liefst door mensen die weten wat ze doen.

   Jouw hond zal kunnen SOCIALISEREN met andere honden en sociaal blijven.

   Jouw hond zal tijdens de wandeling allerlei dingen LEREN.

   Jouw hond zal heel veel ENERGIE kwijt raken, wat ervoor zorgt dat hij de rest van de dag rustig is.

   Jouw hond zal door de fysieke en mentale uitdagingen GEZOND EN FIT zijn en blijven.

  Alle honden die sociaal zijn, zijn welkom!

  Over onze Pack Leader Remco

  Hoi! Mijn naam is Remco en ik heb een vestiging van EHBHond in Eindhoven.

  Van thuis uit ben ik opgegroeid met twee ongelofelijke lieve labradors. Het trainen van twee honden die snel afgeleid zijn is niet altijd even makkelijk geweest, maar wel een ontzettend leuke uitdaging. De manier waarop honden communiceren met hun lichaamstaal, gedrag en energie sprak mij zodanig aan dat zij niet alleen van mij leerde, maar ik ook van hun. Daarbuiten heb ik het van het begin af aan al altijd heerlijk gevonden om lange wandelingen met ze te maken zodat ze al hun energie op een goede manier kwijt konden.

  Later heb ik twee Arubaanse asielhonden die niet veel gewend waren gesocialiseerd met andere honden. Wat mij toen opviel, was dat hoe socialer ze werden, hoe gelukkiger ze werden. Hierdoor ontstond er ook een betere vertrouwensband tussen hond en baasje. Hierna heb ik een Australian Shepherd – Border Collie puppy getraind, mede door met hem door de bossen te mountainbiken. Hier merkte ik dat hij door de beweging en uitdaging die hij kreeg, thuis een heel stuk rustiger werd. Overigens vond ik deze combinatie met hond en beweging zo geweldig dat dit voor mij de doorbraak was om hier iets mee te gaan doen!

  Op het moment dat ik merkte dat ik toe was aan een carrièreswitch, kwam ik EHBHond tegen en voelde ik me meteen geroepen om de uitdaging aan te gaan om mijn eigen hondenuitlaatservice in Eindhoven te gaan beginnen. Buiten het feit dat ik uiteraard een gigantische hondenliefhebber ben, ben ik actief, houd ik ontzettend van de natuur en ga ik graag door weer en wind. Door de koutraining die ik in Polen heb gevolgd, zie ik het verschil niet tussen “goed” en “slecht” weer.

  De methode die ik van Tom heb geleerd, heeft mij de tools gegeven om een succesvolle hondenuitlaatservice te beginnen. Hierin kan ik de passie en het doel van Tom meegeven aan de hondenbaasjes in Eindhoven waardoor we er samen voor zorgen dat er #thousandhappydogs fit, sociaal en blij zijn en blijven!