Ervaring Renée

Hallo!

Mijn naam is Renée en ik ben een eigen vestiging van EHBHond begonnen in Den Haag.

En dit was dus echt mijn beste besluit ooit!

Al enige tijd wilde ik graag een hondenuitlaatservice starten, maar waar begin je? Naast dat goed zijn met honden een belangrijk punt is, komt er bij het opzetten van je eigen bedrijf namelijk nog een heleboel bij kijken.

Gelukkig kwam Tom van den Berkhof van EHBHond op mijn pad en Tom had de weg naar een goede hondenuitlaatservice al uitgevonden. De werkwijze en visie van EHBHond sprak mij onwijs aan en dit was een super mooie kans om mij aan te sluiten bij een goed lopende formule.

Dus ben ik met Tom in gesprek gegaan en al snel zag ik alleen maar voordelen om mij bij EHBHond aan te sluiten en een vestiging in Den Haag op te starten.

Vanaf dat moment heeft Tom mij begeleid bij elke stap. Eerst heb ik 10 dagen met Tom en zijn roedel meegelopen. 10 super leuke en intensieve dagen, waarin ik meer heb geleerd dan wat ik mij vooraf had kunnen bedenken. Niet alleen over het gedrag van honden, praktische zaken om het bedrijf op te starten, social media tips en tricks en klantencontact, maar ook over een business mindset en alle mogelijke valkuilen bij de opstart van een hondenuitlaatservice en hoe je dit kan voorkomen!

Nooit had ik kunnen bedenken zo snel te kunnen starten, binnen een maand had ik met behulp van Tom visitekaartjes, tof promotie materiaal, stond ik op de EHBHond website en had ik een bus. Niet veel later kwamen mijn eerste klanten en nu 3 maanden later heb ik al leuke roedels en doe ik dagelijks wat ik altijd al wilde doen!

Tom zijn kennis en ervaring hebben mij echt een enorme kick-start gegeven en tot op heden heb ik ontzettend veel aan zijn coaching en begeleiding.

Naast de begeleiding, de goede uitlaatservice formule van EHBHond en de snelle en soepele opstart is het ook een voordeel dat ik Tom altijd kan bellen als ik vragen heb, even wil sparren of een boost nodig heb. Dat is toch wel echt een tof voordeel, omdat je in dit beroep veel alleen werkt. Zo doe je wat je leuk vind, heb je altijd en steuntje in de rug en werken we samen voor hetzelfde doel: namelijk #1000happydogs.

Renée