Mandy Serruys

Mijn naam is Mandy en ik heb een vestiging van EHBHond in Vianen-Culemborg.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met een lieve Jack Russel. Om samen 17 jaar lang met elkaar op te groeien is de liefde voor honden er al vroeg ingeslopen.

Later heb ik een Engelse Stafford gehad en momenteel heb ik een Amerikaanse Stafford genaamd Ted. Met hem heb ik ook veel cursussen gevolgd, veel geleerd en vooral een mooie vertrouwensband kunnen creëren.

Ted ging al mee bij EHBHond Vianen-Culemborg en daardoor heb ik dit ook als klant kunnen ervaren. Wat mij aanspreekt is dat de honden niet alleen lekker kunnen wandelen en steppen, maar ook leren om rustig te zijn en dus fysiek en mentaal moe gemaakt worden.
Na een gesprek met Tom merkte ik dat ik toe was aan een carrière switch. Ik voelde me geroepen om de vestiging Vianen-Culemborg over te nemen en een nieuw avontuur aan te gaan. Naast hondenliefhebber, doe ik aan crossfit en probeer de beste versie van mezelf te zijn.

De methode die ik van Tom heb geleerd, heeft mij de tools gegeven om een succesvolle hondenuitlaatservice te beginnen. Hierin kan ik de passie en het doel van Tom meegeven aan de hondenbaasjes in Vianen en Culemborg waardoor we er samen voor zorgen dat er #thousandhappydogs fit, sociaal en blij zijn en blijven!

Mandy Serruys