Trainingen

Leer hoe jij de relatie met je hond verbetert, zodat hij naar je luistert.

Herken je dit? Je loopt in het park en jouw hond ziet in de verte een hond, jouw hond spurt er al blaffend en grommend vandoor. Je roept je hond en maant hem terug te komen, echter dit gaat niet in alle gevallen goed. Wat je altijd 100% wilt is dat je hond rustig naast je blijft staan, jou aankijkt wat hij moet doen, rustig gaat zitten, meeloopt wanneer je hem dit zegt en dat allemaal terwijl hij losloopt. Wij gebruiken gehoorzaamheid om de relatie tussen jou en je hond te versterken. Onze methodes en technieken zijn effectief en makkelijk te leren, ze spelen in op de natuurlijke motivatie en instincten van je hond. Dit alles bieden wij aan in 1-op-1 sessies of in kleine groepen om je te leren jouw hond te trainen. Wij willen niets liever dan de band die je met je hond hebt versterken of herstellen. Waarom kiezen voor één van onze (privé) trainingen?

 • Resultaatgericht:
  • De commando’s die je hond krijgt tijdens de training zijn duidelijk. Jouw hond heeft hierdoor sneller door wat er van hem wordt verwacht.
  • De methodes zijn efficiënt en gemakkelijk aan te leren omdat ze gericht zijn op de natuurlijk instincten van je hond.
 • De hond als spiegel
  • Je leert niet alleen heel veel over je hond maar ook over de invloed van jouw gedrag op je hond.
  • Meer kennis over je hond vergroot ook jouw zelfvertrouwen. Je weet wat jij als baasje kan doen om je hond te laten gehoorzamen.
 • Op maat
  • Het maakt niet uit voor welke uitdaging je staat, ons programma leidt willekeurige hond en eigenaar stap voor stap naar voorspelbare en betrouwbare resultaten. Elke training wordt aangepast naar de baas en de individuele behoefte van de hond. Daarom werken wij alleen individueel of in kleine groepen.
 • Gebalanceerde aanpak:
  • Wij kijken waar je hond het meest bij geholpen is. Waarbij we altijd een combinatie gebruiken van positieve trainingsmethodes gecombineerd met gepaste correcties.

EHBHond is gespecialiseerd in het trainen van jou en je hond. Wij willen niets liever dan de band die je hebt met je hond versterken of herstellen. Dit doen we door vanuit eerlijkheid een spiegel aan je voor te houden. Verandering is een proces, gedrag is een proces, verandering is ook het begrijpen van je hond. Nee, we hebben geen toverstafje om het probleem op te lossen. Wij leren jou over het gedrag van je hond. Gedrag is keuzes maken en wij helpen jou om de keuzes van je hond te beïnvloeden.

Ons aanbod

Hebben wij jouw interesse gewekt? Vraag vandaag nog een gratis intake aan via deze link!