#1000HappyDOgs

Gratis Proefwandeling bij EHBHond Arnhem!

Spelen, leren en socialiseren: honden kunnen hond zijn in onze uitlaatservice.
Jouw hond is welkom in onze roedel bij Pack Leader Rowan!

★★★★★ 
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,04

Over onze uitlaatservice

 Je wil jouw hond, ook als je aan het werk bent, het BESTE gunnen door hem te laten wandelen. Het liefst door mensen die weten wat ze doen.

 Jouw hond zal kunnen SOCIALISEREN met andere honden en sociaal blijven.

 Jouw hond zal tijdens de wandeling allerlei dingen LEREN.

 Jouw hond zal heel veel ENERGIE kwijt raken, wat ervoor zorgt dat hij de rest van de dag rustig is.

 Jouw hond zal door de fysieke en mentale uitdagingen GEZOND EN FIT zijn en blijven.

Alle honden die sociaal zijn, zijn welkom!

Werkwijze

 • De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
 • De hond is 3 tot 4 uur van huis.
 • Wij lopen twee keer per dag: van 09.00-11.00 en van 13.00-15.00.
 • Vanaf € 79 per maand (1 wandeling per week).
 • Dat is omgerekend slechts € 10,93 per uur 😃.

Vraag hier jouw GRATIS Proefwandeling aan

  REGIO

  Arnhem

  JOUW HOND

  Naam hond

  Is de hond sociaal met andere honden?

  JaNee

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Adres voor ophalen

  Telefoonnummer

  E-mail

  • Wij nemen vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.
  • De proefwandeling is éénmalig gratis.
  • Wil je vaker mee? Na de proefwandeling krijg je meer informatie over onze uitlaatservice.

  Over onze Pack Leader Rowan

  Hoi! mijn naam is Rowan Angenent en ik ben de packleader van EHBHond in Arnhem.

  Al zo lang als ik mij kan herinneren hebben honden een speciaal plekje in mijn hart. Als kind mocht ik thuis nooit een huisdier (op een enkele goudvis na) dus speelde ik graag bij vriendinnetjes waarvan ik wist dat ze een hond hadden. Zelfs mijn astma waardoor ik vreselijk benauwd werd weerhield mij hier niet van.

  Toen ik mijn ouderlijk huis had verlaten kwam er al snel een eigen hond, Molly. Molly is onze zwerver uit Rusland, gevonden via marktplaats. Niet de meest verstandige optie als je voor het eerst een hond aanschaft zou je denken maar dit pakte perfect uit. ze was een onzeker hondje maar ik heb er mijn missie van gemaakt om haar te socialiseren en zo goed mogelijk op te voeden. Dit ging ons verbazingwekkend goed af.

  Het proces met mijn eigen hond heeft mijn passie voor het werken met honden alleen nog maar meer aangewakkerd en mijn horecabaan ging mij langzaam aan steeds wat meer tegen staan omdat het stemmetje in mijn hoofd zei dat ik mijn droom moest gaan volgen. In 2022 heb ik daar de eerste stappen in gezet door een tweetal cursussen te volgen in het opvoeden van honden bij Anniek Winters en na het tweede deel wilde ik graag mijn geleerde theorie zelf in de praktijk gaan toepassen en al snel kwam ik zo bij Tom en dus bij EHBHond terecht.

  De visie en de missie is wat mij heeft aangetrokken tot EHBHond en nu, na het volgen van de leerzame en intensieve opleiding bij Tom ga ik deze zelfde visie en missie uitdragen en op die manier een heleboel honden in Arnhem een top dag te bezorgen met plezier, lichamelijk en mentale uitdaging. Samen gaan we voor ons doel #1000happydogs!

  Tot snel!
  Rowan

  58 reviews

  "Dat wij mega blij en tevreden zijn met EHBHond is nog zacht uitgedrukt. Wij hadden problemen met onze hond en Tom heeft ons hier perfect mee geholpen, we kunnen weer echt genieten van haar en zijn hem onwijs dankbaar. Inmiddels loopt onze hond ook mee met de uitlaatservice, Lexi is super kundig en we geven ons kostbaarste bezit met alle vertrouwen aan haar mee. Ze komt altijd moe, maar voldaan thuis."

  Merel

  "Wat een top bedrijf!!! Ik heb alle cursussen gevolgd die Tom aanbiedt. Niet alleen ter verbetering van het gedrag van mijn hond, maar ook omdat ik het zo super leuk en gezellig vond.
  Het is zo leerzaam maar ook een eyeopener van jezelf. Wat wordt er een spiegel voor je gehouden zeg.

  Tom je bent een wereldgozer, keep up the good working"

  Kelly van Gelderen

  "Onze hond gaat twee ochtenden in de week met de uitlaatservice mee, sinds ze 3 maanden oud is. Ze vindt het GEWELDIG! Irma en Tom worden ongeduldig en enthousiast opgewacht. Wij kunnen zien waar ze zijn en krijgen veel leuke foto’s tussendoor. Ook hebben we puppy cursus en puber cursus bij Tom gevolgd. Zijn goede tips en begeleiding had ik niet willen missen!"

  Joyce Smit

  "Onze hond Jaxx heeft het super leuk bij Tom van EHBHond! Kan lekker uitrazen en leert een hoop nieuwe dingen. Hij leert met verschillende soorten honden omgaan en weet zijn plek in de roedel volgens mij goed te vinden. Elke dag dat hij mee mag krijg ik de leukste en mooiste filmpjes en foto's binnen en via een live update via WhatsApp weet ik precies waar ze uithangen. Ik ben super tevreden en vertrouw Jaxx graag aan Tom toe!"

  Lisette van der Heiden

  "Inmiddels alweer bijna 4 jaar zorgt EHBHond 2x per week voor heel veel plezier in het leven van onze hond. Onze hond staat letterlijk uit te kijken naar de momenten dat ze met al haar hondenvrienden op pad mag. Ik ervaar EHBHond als vakkundig en liefdevol, een bedrijf waar je van op aan kan en waar ik mijn dierbare hond aan durf toe te vertrouwen."

  Miriam

  "Onze hond Mara loopt al een aantal jaar mee met Ehbhond. Ze gaat altijd met veel plezier mee en komt helemaal happy thuis! Erg leuk om mee te kunnen genieten met de hondenpret door de foto's en filmpjes die gedeeld worden in de groepsapp. Super blij met Ehbhond!"

  Maike Patist

  Onze missie

  #1000HappyDogs