Gratis Proefwandeling bij EHBHond!

Spelen, leren en socialiseren: honden kunnen hond zijn.
Jouw hond is welkom in onze roedel.

Vraag hier jouw GRATIS Proefwandeling aan

  UITLAATGEBIED

  MaarssenVleuten-de MeernLeidsche RijnParkwijkHet ZandTerwijde

  JOUW HOND

  Naam hond

  Is de hond sociaal met andere honden?

  JaNee

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Adres voor ophalen

  Telefoonnummer

  E-mail

  Wij nemen vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

  This is how we do it….

  Over onze uitlaatservice

   Je wil jouw hond, ook als je aan het werk bent, het BESTE gunnen door hem te laten wandelen. Het liefst door mensen die weten wat ze doen.

   Jouw hond zal kunnen SOCIALISEREN met andere honden en sociaal blijven.

   Jouw hond zal tijdens de wandeling allerlei dingen LEREN.

   Jouw hond zal heel veel ENERGIE kwijt raken, wat ervoor zorgt dat hij de rest van de dag rustig is.

   Jouw hond zal door de fysieke en mentale uitdagingen GEZOND EN FIT zijn en blijven.

  Alle honden die sociaal zijn, zijn welkom!

  Over onze Pack Leader Yarick

  Hoi!

  Mijn naam is Yarick Uitermark en ik heb een EHBHond vestiging in Utrecht-West.

  Ik ben vanaf mijn 5e opgegroeid met mijn allereerste hond Quinty een golden retriever en daar is mijn liefde voor honden ontstaan. Die is na 11 jaar helaas overleden. Sinds deze hond overleden was wilde ik al graag een nieuwe hond. Al vanaf dat ik 9 was had ik een voorliefde voor het ras American Staffordshire Terrier. Mijn ouders dachten daar anders over, ik moest het doen met een Boomer. Waar ik overigens nog steeds heel veel liefde voor heb en iedere vakantie nog op pas.

  Sinds 2020 was het eindelijk zover en kreeg ik mijn eigen hond Shiva een American Staffordshire Terrier. Ik heb met haar heel veel getraind. Uiteindelijk kwam ik een jongeman op een step tegen bij de Nedereindse plas met een roedel honden. Dat vond ik zo ontzettend gaaf dat ik ben gaan Googlen en terecht kwam bij Tom van EHBHond. Zo ben ik nog verder gaan trainen met Shiva en kwam al vrij snel onze tweede hond Maylo ook een American Staffordshire Terrier erbij. Mijn bedoeling is om met mijn eigen honden volgens de regels van de rasvereniging ook een nestje te krijgen. Hier zal ik zelf een pup van gaan houden.

  Toen het tijd was voor een carrièreswitch kwam ik in gesprek met Tom om aan de slag te gaan voor EHBHond. Zo opende ik al snel mijn eigen vestiging in Utrecht-West. De trainingsmethode sprak mij al aan tijdens de trainingen. Het werken vanuit gehoorzaamheid, rust en controle in combinatie met het principe “alle honden welkom mits sociaal” en ons unieke concept waaronder het steppen maken mijn werk iedere dag tot een nieuwe uitdaging.

  Doordat ik mijn eigen uitlaatservice ben gestart heb ik de passie voor het ondernemen ontdekt. Met de methode en tools die ik van Tom heb geleerd ben ik een betere roedelleider geworden. Hierdoor werk ik met veel liefde en passie iedere dag met jullie honden in Utrecht-West om ze een geweldige dag te bezorgen, alles voor #thousandhappydogs!

  Yarick