Yarick

Hoi! Mijn naam is Yarick Uitermark en ik heb een EHBHond vestiging in Utrecht-West.

Ik ben vanaf mijn 5e opgegroeid met mijn allereerste hond Quinty een golden retriever en daar is mijn liefde voor honden ontstaan. Die is na 11 jaar helaas overleden. Sinds deze hond overleden was wilde ik al graag een nieuwe hond. Al vanaf dat ik 9 was had ik een voorliefde voor het ras American Staffordshire Terrier. Mijn ouders dachten daar anders over, ik moest het doen met een Boomer. Waar ik overigens nog steeds heel veel liefde voor heb en iedere vakantie nog op pas.

Sinds 2020 was het eindelijk zover en kreeg ik mijn eigen hond Shiva een American Staffordshire Terrier. Ik heb met haar heel veel getraind. Uiteindelijk kwam ik een jongeman op een step tegen bij de Nedereindse plas met een roedel honden. Dat vond ik zo ontzettend gaaf dat ik ben gaan Googlen en terecht kwam bij Tom van EHBHond. Zo ben ik nog verder gaan trainen met Shiva en kwam al vrij snel onze tweede hond Maylo ook een American Staffordshire Terrier erbij. Mijn bedoeling is om met mijn eigen honden volgens de regels van de rasvereniging ook een nestje te krijgen. Hier zal ik zelf een pup van gaan houden.

Toen het tijd was voor een carrièreswitch kwam ik in gesprek met Tom om aan de slag te gaan voor EHBHond. Zo opende ik al snel mijn eigen vestiging in Utrecht-West. De trainingsmethode sprak mij al aan tijdens de trainingen. Het werken vanuit gehoorzaamheid, rust en controle in combinatie met het principe “alle honden welkom mits sociaal” en ons unieke concept waaronder het steppen maken mijn werk iedere dag tot een nieuwe uitdaging.

Doordat ik mijn eigen uitlaatservice ben gestart heb ik de passie voor het ondernemen ontdekt. Met de methode en tools die ik van Tom heb geleerd ben ik een betere roedelleider geworden. Hierdoor werk ik met veel liefde en passie iedere dag met jullie honden in Utrecht-West om ze een geweldige dag te bezorgen, alles voor #thousandhappydogs!

Yarick