#1000HappyDOgs

Gratis Proefwandeling bij EHBHond Nijmegen!

Spelen, leren en socialiseren: honden kunnen hond zijn in onze uitlaatservice.
Jouw hond is welkom in onze roedel bij Pack Leader Bob!

★★★★★ 
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,04

Over onze uitlaatservice

 Je wil jouw hond, ook als je aan het werk bent, het BESTE gunnen door hem te laten wandelen. Het liefst door mensen die weten wat ze doen.

 Jouw hond zal kunnen SOCIALISEREN met andere honden en sociaal blijven.

 Jouw hond zal tijdens de wandeling allerlei dingen LEREN.

 Jouw hond zal heel veel ENERGIE kwijt raken, wat ervoor zorgt dat hij de rest van de dag rustig is.

 Jouw hond zal door de fysieke en mentale uitdagingen GEZOND EN FIT zijn en blijven.

Alle honden die sociaal zijn, zijn welkom!

Werkwijze

 • De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
 • De hond is 3 tot 4 uur van huis.
 • Wij lopen twee keer per dag: van 09.00-11.00 en van 13.00-15.00.
 • Vanaf € 79 per maand (1 wandeling per week).
 • Dat is omgerekend slechts € 10,93 per uur 😃.

Vraag hier jouw GRATIS Proefwandeling aan

  REGIO

  NijmegenMalden

  JOUW HOND

  Naam hond

  Is de hond sociaal met andere honden?

  JaNee

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Adres voor ophalen

  Telefoonnummer

  E-mail

  • Wij nemen vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.
  • De proefwandeling is éénmalig gratis.
  • Wil je vaker mee? Na de proefwandeling krijg je meer informatie over onze uitlaatservice.

  Over onze Pack Leader Bob

  “Mijn hele leven lopen honden als een rode draad met me mee, soms intensief en op sommige moment op een lager pitje. Mijn eerste ervaringen met honden zijn al gestart in mijn babytijd er zijn dan ook foto’s te vinden waarop ik als baby omgeven wordt door honden. In ons gezin waren altijd wel honden aanwezig dus gedurende mijn kindertijd was er altijd wel een maatje aanwezig om de dag mee te bespreken.

  Mijn geluk kon niet op toen ik eindelijk mijn eigen hond kon aanschaffen, mijn gezin en ik waren klaar voor een hond we hadden voldoende tijd en konden deze hond alles geven wat hij nodig had.

  Kane een blije bouvier pup kwam bij ons wonen, wij hebben samen veel geleerd en beleefd. Met hem heb ik op landelijk niveau GG getraind een enorm intensieve training maar daar heb ik geleerd om op verschillende manieren het gewenste resultaat te bereiken. In deze periode ben ik in de avonduren zelf les gaan geven op een kynologenclub, een leuke tijd met veel blije honden.

  Toen Kane overleed wist ik één ding zeker mijn volgende hond zou een hond zijn die ik een beter leven kon geven.

  Zo kwam Fenix in ons leven een hond met een verleden uit Portugal, de eerste keer dat ik hem zag was het duidelijk wij hoorde bij elkaar.

  Toen ik na 22 jaar vastliep in mijn baan in de GGZ moest ik na gaan denken wat mijn volgende baan zou worden. Lang nadenken was niet nodig ik wilde werken met honden en een eigen uitlaatservice was al langer een droom van mij. Na wat speurwerk op het internet kwam ik EHBHond van Tom tegen, alles wat ik las en alle filmpjes die ik zag waren raak, dit is wat ik wilde!

  Na een intensieve opleiding bij Tom was ik klaar voor mijn eigen uitlaatservice EHBHond Nijmegen.

  Ik hoop dat ik veel leuke honden mag ontmoeten, op naar #1000happydogs.”

  Warme groeten,
  Bob Smits

  Ontmoet onze Pack Leader Bob

  58 reviews

  "Dat wij mega blij en tevreden zijn met EHBHond is nog zacht uitgedrukt. Wij hadden problemen met onze hond en Tom heeft ons hier perfect mee geholpen, we kunnen weer echt genieten van haar en zijn hem onwijs dankbaar. Inmiddels loopt onze hond ook mee met de uitlaatservice, Lexi is super kundig en we geven ons kostbaarste bezit met alle vertrouwen aan haar mee. Ze komt altijd moe, maar voldaan thuis."

  Merel

  "Wat een top bedrijf!!! Ik heb alle cursussen gevolgd die Tom aanbiedt. Niet alleen ter verbetering van het gedrag van mijn hond, maar ook omdat ik het zo super leuk en gezellig vond.
  Het is zo leerzaam maar ook een eyeopener van jezelf. Wat wordt er een spiegel voor je gehouden zeg.

  Tom je bent een wereldgozer, keep up the good working"

  Kelly van Gelderen

  "Onze hond gaat twee ochtenden in de week met de uitlaatservice mee, sinds ze 3 maanden oud is. Ze vindt het GEWELDIG! Irma en Tom worden ongeduldig en enthousiast opgewacht. Wij kunnen zien waar ze zijn en krijgen veel leuke foto’s tussendoor. Ook hebben we puppy cursus en puber cursus bij Tom gevolgd. Zijn goede tips en begeleiding had ik niet willen missen!"

  Joyce Smit

  "Onze hond Jaxx heeft het super leuk bij Tom van EHBHond! Kan lekker uitrazen en leert een hoop nieuwe dingen. Hij leert met verschillende soorten honden omgaan en weet zijn plek in de roedel volgens mij goed te vinden. Elke dag dat hij mee mag krijg ik de leukste en mooiste filmpjes en foto's binnen en via een live update via WhatsApp weet ik precies waar ze uithangen. Ik ben super tevreden en vertrouw Jaxx graag aan Tom toe!"

  Lisette van der Heiden

  "Inmiddels alweer bijna 4 jaar zorgt EHBHond 2x per week voor heel veel plezier in het leven van onze hond. Onze hond staat letterlijk uit te kijken naar de momenten dat ze met al haar hondenvrienden op pad mag. Ik ervaar EHBHond als vakkundig en liefdevol, een bedrijf waar je van op aan kan en waar ik mijn dierbare hond aan durf toe te vertrouwen."

  Miriam

  "Onze hond Mara loopt al een aantal jaar mee met Ehbhond. Ze gaat altijd met veel plezier mee en komt helemaal happy thuis! Erg leuk om mee te kunnen genieten met de hondenpret door de foto's en filmpjes die gedeeld worden in de groepsapp. Super blij met Ehbhond!"

  Maike Patist

  Onze missie

  #1000HappyDogs