eBook

Sta je op het punt om een hond aan te schaffen? Zou jij ook willen dat jij en je hond een voorbeeld zijn voor anderen? Dat de hond zich gedraagt wanneer je met hem wandelt? Of wil je gewoon meer informatie over het opvoeden van een hond?

Klik hier om het eBook te bestellen

Wanneer je dit boek leest zal het je helpen met het (her)opvoeden van je hond en je bewust maken van wat een hond nodig heeft. Je staat op het punt een band tussen jou en je hond te creëren of om de band te herstellen.

Het boek is geschreven in een stijl die makkelijk leesbaar is en om het een en ander te verduidelijken heb ik links geplaatst die verwijzen naar websites, filmpjes of plaatjes waarmee ik wil bereiken dat het beter te begrijpen is.

Ik kijk in dit boek naar voorbereidingen die je kunt treffen voordat je een hond aanschaft, raskeuze, jonge of oude hond, de wereld van de hond, de eerste keer thuis, de golden circle, uitlaten en hulpmiddelen. Uiteindelijk eindig ik met interessante links waarvan ik denk dat ze je ‘extra’ kunnen helpen.

Het boek kost € 25. De opbrengsten van het boek gaan voor 25% naar een goed doel, dus je koopt het boek niet alleen voor jezelf!

Omdat ik geloof dat ik je geen ‘onzin’ verkoop wil ik een afspraak met je maken. Wanneer je het boek gelezen hebt en er niet tevreden over bent of eigenlijk vindt dat je je geld hebt weggegooid, krijg je je geld gewoon terug!!

Klik hier om het eBook te bestellen