Vacature

Passie voor honden & toe aan een toffe uitdaging?

Wij zoeken pittige Pack leaders in Nieuwegein, IJsselstein en Houten!

Werk op woensdag, donderdag en vrijdag aan onze missie #1000HappyDogs.
Salaris: 2.150 tot 2.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

This is how we do it….

Vacature Uitlaatservice

Wil jij graag werken met honden bij een te gekke uitlaatservice?

In onze drukke maatschappij hebben veel mensen vaak niet de tijd om hun hond 100% in zijn behoeften te voorzien. Wij bij EHBHond doen dit graag voor anderen middels onze uitlaatservice. Die toewijding bestaat onder andere uit beweging, omdat beweging voor de hond een essentieel onderdeel is van zijn leven. Tijdens onze wandeling zal de hond spelen, zwemmen, snuffelen, gehoorzaamheidsoefeningen, waarbij de rode draad zal zijn wandelen in een roedel en de controle hebben over de groep.

Wat ga je doen?

Je gaat ons team versterken. Dit doe je door de ochtend- en middag roedel (beide roedels 12 honden) onder je hoede te nemen. Je start je dag met het ophalen van alle honden, vervolgens rijd je naar een wandelgebied. Hier geniet je van een twee uur durende wandeling met de roedel. Na de wandeling breng je alle honden weer thuis. Ditzelfde doe je ook met de middag roedel.

✓ Wie ben jij en wat neem je mee?

Je bent gek op honden en hebt ervaring met honden, of bent bereidt deze ervaring bij ons op te doen.

Eigenschappen die jou omschrijven: Zelfverzekerd, sportief aangelegd, hondvriendelijk, zelfstandig, hardwerkend, doorzetter en niet bang aangelegd. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B, vindt je het leuk om auto te rijden en durf je in een bestelbus te rijden.

 

Wat biedt EHBHond jou?

Een super toffe uitdaging voor 25 tot 30 uur op woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast vang je samen met je collega’s de vakanties op. We gooien je niet helemaal in het diepe maar we leiden je op. Uiteraard ontvang je ook een passend salaris: 2.150 tot 2.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog! Vul hieronder jouw gegevens in.

Solliciteren

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Motivatie

  Schrijf het in dit tekstvlak of upload hem hieronder.

  Upload je CV als bijlage

  Wij nemen contact op voor het maken van een belafspraak.