Pubertraining

Tijdens de eerste maanden van de pup wordt de basis gelegd voor het sociale gedrag. In de puberteit zo rond de 6-12 maanden wordt je als baas op de proef gesteld. Dit wordt veroorzaakt door een verandering van geslachtshormonen en de ontwikkeling die zij doormaken naar een volwassen hond. Soms kunnen ze in deze fase dingen weer wat spannend vinden en moeten ze opnieuw wennen aan prikkels in hun omgeving. Je discipline, timing en consequent zijn, zijn nu belangrijker dan ooit. Door je hond goed door zijn puberteit te begeleiden, zul je zien dat je daarna een stabiele hond krijgt. In onze trainingen werken we hieraan samen met jou en je hond.

We bieden de training aan in 2 varianten:                

Onze Pubertraining PRO bestaat uit 6 privé lessen, waarbij er 100% aandacht voor jou en de hond is. Er wordt gewerkt aan dezelfde items als de basis met als aanvulling aan de lijn lopen en afleiding (lange tijd commando houden). 

De prijs van deze privé training is €750.

Onze Groepstraining Pubers, bestaat uit 6 lessen. We geven deze training aan minimaal twee en maximaal zes cursisten. Er wordt gewerkt aan dezelfde items als de PRO training maar dan in groepsverband en met als aanvulling in de stad lopen. Het mooie van de groepstraining is dat je ook leert trainen met afleiding van andere honden en hun baasjes.

De prijs van deze groepstraining is €279,95.

Mocht je nog geen puppytraining bij ons hebben gevolgd dan geven we eerst onze basistraining waarbij wordt ingegaan op onze filosofie & mindset en de thema’s die normaal gesproken in de puppycursus behandeld worden.

Aanmelden

  TYPE TRAINING

  PuppyPuber

  VOORKEURSDAG

  WoensdagZaterdagGeen voorkeur

  JOUW HOND

  Naam hond

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Adres en woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail