Gratis Proefwandeling (Gouda, Krimpen aan den IJssel & Ouderkerk aan den IJssel)

Gratis Proefwandeling bij EHBHond!

Spelen, leren en socialiseren: honden kunnen hond zijn.
Jouw hond is welkom in onze roedel.

Vraag hier jouw gratis proefwandeling aan.

  UITLAATGEBIED

  Krimpen aan den IJsselOuderkerk aan den IJsselGouda

  JOUW HOND

  Naam hond

  Is de hond sociaal met andere honden?
  JaNee

  JOUW GEGEVENS

  Voor- en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak.

  This is how we do it….

  Over onze uitlaatservice

   Je wil jouw hond, ook als je aan het werk bent, het BESTE gunnen door hem te laten wandelen. Het liefst door mensen die weten wat ze doen.

   Jouw hond zal kunnen SOCIALISEREN met andere honden en sociaal blijven.

   Jouw hond zal tijdens de wandeling allerlei dingen LEREN.

   Jouw hond zal heel veel ENERGIE kwijt raken, wat ervoor zorgt dat hij de rest van de dag rustig is.

   Jouw hond zal door de fysieke en mentale uitdagingen GEZOND EN FIT zijn en blijven.

  Alle honden die sociaal zijn, zijn welkom!

  Over onze Pack Leader Shane

  Mijn naam is Shane, ik kom uit Krimpen aan den IJssel.

  In mijn zoektocht naar mijn droombaan wist ik aan welke eigenschappen deze moest voldoen. Veel in de natuur zijn, veel vrijheid hebben, fysiek uitdagend en het liefst met honden. Een hondenuitlaatservice voldoet daar volledig aan.

  Maar hoe en waar begin je? In plaats van zomaar iets te gaan doen, besloot ik me aan te sluiten bij een al goed lopende formule. Ik heb een training gevolgd waarbij ik mee ging bij vestigingen die er al waren, om vervolgens mijn eigen vestiging Gouda/Krimpen aan den IJssel/Ouderkerk aan den IJssel te starten.

  De honden voorzien in hun behoefte is waar het om draait. Hoe leuk is het dat terwijl je werkt, jouw hond door het bos rent in een roedel, en jij je hond genietend terug kunt zien op de foto’s. Het steppen is kenmerkend voor EHBHond, de honden (en ik) vinden dit een geweldige manier om de wandeling te beginnen. Na het steppen is er natuurlijk nog veel tijd voor spelen, onderzoeken, zwemmen en lekker gek doen.

  Maar wat ik mooi vind aan onze formule, is dat we de honden ook echt wat bij brengen. Zo doen we verschillende oefeningen om de honden ook mentaal uit te dagen. Dit zorgt ervoor dat het ook voor ons uitdagend werk is, maar het maakt de wandeling hiermee compleet. Je hond zal na elke wandeling voldaan thuiskomen.

  Als kers op de taart vind ik het geweldig dat ik mijn eigen hond lekker met me mee kan nemen terwijl ik werk. Dit vindt ook hij natuurlijk een fantastische bijkomstigheid van mijn werk. S ‘ochtends vertrekken we samen van huis, en tijdens de wandelingen biedt hij mij regelmatig zijn hulp aan. Het voelt soms alsof we collega’s zijn!

  Wat zou het mooi zijn als er nog vele vestigingen bij komen in de toekomst, zodat we met elkaar onze ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen, en daarmee deze uitlaatservice blijven verbeteren.

  Shane