Lancering

Bedankt voor je aanmelding!

Je hond gaat een hele leuk tijd tegemoet!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor de gratis proefwandeling.

★★★★★ 
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,04

“Dat wij mega blij en tevreden zijn met EHBHond is nog zacht uitgedrukt. Wij hadden problemen met onze hond en Tom heeft ons hier perfect mee geholpen, we kunnen weer echt genieten van haar en zijn hem onwijs dankbaar. Inmiddels loopt onze hond ook mee met de uitlaatservice, Lexi is super kundig en we geven ons kostbaarste bezit met alle vertrouwen aan haar mee. Ze komt altijd moe, maar voldaan thuis.”

Merel

“Wat een top bedrijf!!! Ik heb alle cursussen gevolgd die Tom aanbiedt. Niet alleen ter verbetering van het gedrag van mijn hond, maar ook omdat ik het zo super leuk en gezellig vond.
Het is zo leerzaam maar ook een eyeopener van jezelf. Wat wordt er een spiegel voor je gehouden zeg.

Tom je bent een wereldgozer, keep up the good working”

Kelly van Gelderen

Onze hond gaat twee ochtenden in de week met de uitlaatservice mee, sinds ze 3 maanden oud is. Ze vindt het GEWELDIG! Irma en Tom worden ongeduldig en enthousiast opgewacht. Wij kunnen zien waar ze zijn en krijgen veel leuke foto’s tussendoor. Ook hebben we puppy cursus en puber cursus bij Tom gevolgd. Zijn goede tips en begeleiding had ik niet willen missen!”

Joyce Smit

“Onze hond Jaxx heeft het super leuk bij Tom van EHBHond! Kan lekker uitrazen en leert een hoop nieuwe dingen. Hij leert met verschillende soorten honden omgaan en weet zijn plek in de roedel volgens mij goed te vinden. Elke dag dat hij mee mag krijg ik de leukste en mooiste filmpjes en foto’s binnen en via een live update via WhatsApp weet ik precies waar ze uithangen. Ik ben super tevreden en vertrouw Jaxx graag aan Tom toe!”

Lisette van der Heiden

“Inmiddels alweer bijna 4 jaar zorgt EHBHond 2x per week voor heel veel plezier in het leven van onze hond. Onze hond staat letterlijk uit te kijken naar de momenten dat ze met al haar hondenvrienden op pad mag. Ik ervaar EHBHond als vakkundig en liefdevol, een bedrijf waar je van op aan kan en waar ik mijn dierbare hond aan durf toe te vertrouwen.”

Miriam

Onze hond Mara loopt al een aantal jaar mee met Ehbhond. Ze gaat altijd met veel plezier mee en komt helemaal happy thuis! Erg leuk om mee te kunnen genieten met de hondenpret door de foto’s en filmpjes die gedeeld worden in de groepsapp. Super blij met Ehbhond!”

Maike Patist

Onze missie

#1000HappyDogs