Start je eigen uitlaatservice

Ondernemend & passie voor honden? Wij zoeken jou!

pack-walk-2

Laat ons je helpen en start je eigen uitlaatservice.

EHBHond is in 2012 opgericht uit liefde en passie voor honden. We hebben een missie; 1000 happy dogs. Om deze missie te volbrengen zoeken wij mensen voor een uitlaatservice in jouw regio. Dus wil jij graag werken met honden bij jouw eigen uitlaatservice? Wil jij dat doen door je aan te sluiten bij een professionele organisatie? Weet je nog niet goed hoe maar heb je wel de drive om het te doen? Check hieronder hoe je dit kunt bereiken! 

Wat ga je doen?

In onze drukke maatschappij hebben veel mensen vaak niet de tijd om hun hond 100% in zijn behoeften te voorzien. Wij bij EHBHond doen dit graag voor anderen middels onze uitlaatservice. Die toewijding bestaat onder andere uit beweging, omdat beweging voor de hond een essentieel onderdeel is van zijn leven. Tijdens onze wandeling zal de hond spelen, zwemmen, snuffelen, achter balletjes en stokken aanrennen, waarbij de rode draad zal zijn wandelen in een roedel. Jij kunt dit ook gaan doen door een eigen locatie op te starten in jouw eigen regio onder de naam van EHBHond.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor honden en bent ondernemend van geest. Je vindt het niet erg om hard te werken en tijd te investeren in het opbouwen en onderhouden van je eigen bedrijf. Je gelooft in het concept van EHBHond, wilt dit ook uitdragen en hier graag je geld mee verdienen. Middels je inzet binnen jouw eigen franchise draag je graag bij aan de gemeenschappelijke missie van EHBHond: 1000 happy dogs!

Wat biedt EHBHond jou?

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als je gebruik kunt maken van de formule en kennis van EHBHond, die zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend heeft. Wij leiden je op en begeleiden je zodat je zelfstandig een uitlaatservice in jouw eigen regio kunt starten en helpen jou aan klanten!

Wat mag je van het pakket verwachten?

We zorgen dat jij alle ingrediënten hebt om ook een succesvolle uitlaatservice te starten. 

 • Opleiding:
  • omgaan met een roedel
  • welke honden gaan wel samen en waarom sommige niet
  • het herkennen van het gedrag van de hond
  • hoe spreek je de honden aan, hoe corrigeer je de honden, welke intonatie gebruik je in je stem
  • pack-walk
  • omgaan met de tools tijdens het uitlaten (denk aan steppen)
  • de opleiding duurt ongeveer 80 uur, dit zijn 10 dagen meedraaien met de uitlaatservice.
 • De step
 • Riemen & halsbanden
 • Een polo, fleece trui en pet van EHBHond. 

De begeleiding stopt niet bij de honden maar gaat ook op voor onder andere de boekhouding, de regels en richtlijnen in de uitlaatgebieden, het voeren van intakegesprekken. Daarnaast biedt het franchisen je herkenbaarheid een uniforme uitstraling en een gemeenschappelijke naam.

Twee keer per jaar verzorgen we een middag om ervaringen uit te wisselen met anderen die net als jij succesvol gestart zijn.

Het enige wat jij zelf nog moet regelen is een bus om de honden te vervoeren (hier kunnen we je uiteraard bij helpen).     

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging?

Wil je graag weten hoe het is om je eigen onderneming te hebben? Check dan ook even het verhaal van Renée op onze site.

Ben je overtuigd, is werken met honden jouw droombaan en wil je dat doen bij je eigen bedrijf met de hulp en goede naam van een bewezen succesvolle organisatie?

Mail naar info@ehbhond.nl en laat ons weten of jij die ondernemer bent die we zoeken!