Monique Pietjou – handjes & geheugen

Wie is Monique?

Ik, Monique Pietjou, ben Tom zijn geheugen en ondersteuning op het gebied van EHBHond.
Ik heb mijn eigen marketing, communicatie en evenementenbureau in de Geo en Civiltechnische wereld. Ondanks dat ik mijn tijd redelijk zelf kan bepalen was het in 2016 noodzakelijk om voor onze hond Bo, een Vizsla, een uitlaatservice te zoeken. Ik werd direct op Tom gewezen en ik snap waarom! De passie die Tom voor honden heeft straalt er van af. In zijn missie 1000 Happy Dogs heb ik dan ook gezien en gemerkt dat Tom het steeds drukker krijgt met de uitlaatservice, de trainingen en het opzetten van een franchise organisatie.

Omdat ik naast ‘bits en bytes’ ook graag iets anders wilde doen kwam ik met Tom in gesprek om hem te helpen. In eerste instantie op de achtergrond om een gevoel te krijgen bij wat er nu allemaal bij komt kijken en speelt. Tegenwoordig ben ik het aanspreekpunt voor alle bestaande en nieuwe klanten. Ik behandel alle mail, plan de afspraken voor zowel de intake, uitlaatservice en training, uiteraard in goed overleg met Tom (en Anne).

Wie is Monique verder nog?
Naast het wandelen met Bo ben ik een fanatiek skiër en schaatser, mijn favoriete seizoen is dan ook de winter. Mijn motto is ‘Laten we leven zolang we leven’.